Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze i najsmaczniejsze ciasto jakie jadłam. Przepełnione jabłkami i bakaliami. Pycha!
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 596
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4346
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 596
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4346
Składniki
Mąkę połącz z sodą, proszkiem do pieczenia i cynamonem. Obrane jabłka pokrój na mniejsze kawałki. Jaja ubij z cukrem na puszystą masę. Dodaj olej cały czas miksując. Powoli dodawaj sypkie składniki. Dołóż bakalie i jabłka. Piecz przez 60 minut w 180 stopniach C.