Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest tak pyszne,że zawsze żałuję kiedy widzę ostatni kawałek...:)
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 53
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 93
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12111
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 53
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 93
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12111
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 210
Składniki
Całe jajka ubijamy z cukrem,budynie wsypujemy do szklanki i uzupełniamy mąką aby szklanka była pełna,dodajemy kakao i proszek do pieczenia.Wszystkie składniki wsypujemy do ubitych jaj ,delikatnie mieszamy.Piec 20-25 min.Przekroić na dwie części. Biszkopt z tartą czekoladą; Jajka całe ubijamy z cukrem,budynie wsypujemy do szklanki i uzupełniamy mąką aby szklanka była pełna,dodajemy proszek do pieczenia. Na końcu wsypujemy startą czekoaldę.Wszystko mieszamy i wylewamy do blaszki.Pieczemy 20-25 min. Masa serowa: Śmietankę ubić z cukrem pudrem i śmietan-fixem, dodać serek naturalny.Wszystko delikatnie wymieszać.Przekładać warstwy biszkoptów i wierzch,posypać kakao lub startą czekoladą. Poncz: Zalać gorącą wodą kawę,dodać rum i wino,wymieszać