Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste ciasto z borówkami możesz użyć innych sezonowych owoców. Ciasto robi się błyskawicznie, jedynie co trzeba zrobić to zmiksować wszystkie składniki i upiec.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3752
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1295
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3752
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1295
Składniki
Keksówka 35x12 Mąkę przesiej z proszkiem . Jajka wbij do miski i ubij z cukrem , wlej olej i zmiksuj, dodaj mąkę z proszkiem wymieszaj . Gotowe ciasto wlej do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzch ułóż borówki . Piecz w 180 st około 35 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem .