Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu znika tak szybko jak szybko się je robi ;)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 816
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8890
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10522
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4744
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 816
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8890
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10522
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4744
Składniki
Margarynę zmiksować z cukrami.Na stępnie dodawać po całym jajku, miksując cały czas. Następnie dodawać stopniowo mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Ułożyć brzoskwinie.W sezonie letnim używam surowych brzoskwiń, teraz zastosowałam z puszki. Całość posypać cynamonem i brązowym cukrem. Piekłam 45 min w 170*