Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu znika tak szybko jak szybko się je robi ;)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 911
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 619
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 911
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 619
Składniki
Margarynę zmiksować z cukrami.Na stępnie dodawać po całym jajku, miksując cały czas. Następnie dodawać stopniowo mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Ułożyć brzoskwinie.W sezonie letnim używam surowych brzoskwiń, teraz zastosowałam z puszki. Całość posypać cynamonem i brązowym cukrem. Piekłam 45 min w 170*