Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite i szybkie w wykonaniu ,
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5355
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11784
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Jajka o temp. pokojowej ubijamy z cukrem na puch ,następnie powoli dolewamy masło cały czas ubijając .Maki przesiewamy i dodajemy do ciasta mieszając łyżką .Ciasto wylewamy na tortownice 26 cm ,następnie brzoskwinie posypujemy mąką i układamy na ciasto .wstawiamy do nagrzanego piekarnika 175st C pieczemy 45-50 minut .Po upieczeniu posypać cukrem pudrem .Można dodać też innych owoców .