Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie trzeba wykorzystać nie tylko zajadając się nimi prosto z drzewa...ale również upiec takie oto ciacho...:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414437
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2301
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414437
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2301
Składniki
Wykonanie: Żółtka ubijamy z 0,5 szklanki cukru,dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wlewamy wcześniej rozpuszczoną i przestudzoną margarynę. Białka również ubijamy z 0,5 szklanki cukru i dodajemy do masy. Mieszamy drewnianą łyżką i wylewamy na blaszkę,układamy wydrylowane czereśnie. Pieczemy 45min.