Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne ciasto smakiem przypominające brownie. Idealny przepis dla osób na diecie. Jest niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Koniecznie wypróbujcie ten przepis!
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 78
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 540
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7117
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 78
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 540
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7117
Składniki
Fasolę odsączamy z zalewy, przekładamy do miski i blendujemy.
Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę. Żółtka przekładamy do miski z fasolą.
Do miski z fasolą dodajemy kakao, ksylitol i sodę. Składniki mieszamy ze sobą.
Na koniec do miski dodajemy pianę z białek. Ponownie wszystko mieszamy łyżką.
Małą, prostokątną formę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do blaszki. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 50 minut.
Po upieczeniu ciasto studzimy na kratce. Smacznego!