Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie jesienne ciasto w smaku przypomina piernik. Pachnie przyprawami, jest wilgotne i pyszne.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4175
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 676
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17395
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3254
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4175
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 676
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17395
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3254
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 217
Składniki
Składniki na tortownicę 22 cm. Dynię zetrzeć, odstawić i odcisnąć sok. W jednym naczyniu mieszamy suche składniki - cukier, przesianą mąkę, proszek do pieczenia, przyprawy, sodę i kakao. W drugim naczyniu mieszamy mokre składniki-jaja, olej. Dno formy do pieczenia wykładamy od spodu papierem. Wylewamy surowe ciasto, następnie wkładamy do nagrzanego do 170* piekarnika. Pieczemy opcja dół 50 minut w 150* C Smacznego.