Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie jesienne ciasto w smaku przypomina piernik. Pachnie przyprawami, jest wilgotne i pyszne.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1034
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 354
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3209
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 655
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1034
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 354
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3209
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 655
Składniki
Składniki na tortownicę 22 cm. Dynię zetrzeć, odstawić i odcisnąć sok. W jednym naczyniu mieszamy suche składniki - cukier, przesianą mąkę, proszek do pieczenia, przyprawy, sodę i kakao. W drugim naczyniu mieszamy mokre składniki-jaja, olej. Dno formy do pieczenia wykładamy od spodu papierem. Wylewamy surowe ciasto, następnie wkładamy do nagrzanego do 170* piekarnika. Pieczemy opcja dół 50 minut w 150* C Smacznego.