Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE "MOKRE" MA JEDNĄ WADE::)ZA SZYBKO ZNIKA Z TALERZA
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 186
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 176
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1356
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 438
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 232
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 186
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 176
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1356
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 438
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 232
Składniki
BISZKOPT
Białka ubić nasztywno.
Dodać cukier i żółtka.
Wsypać przesianą mąkę ,wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao wymieszać. lekko
Ciasto wylać na wyłożoną papierem formę.Piec 30_40 min w temp180
MASA
żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki wody.
Galaretkę pokroić w drobną kostkę.
Śmietanę ubić z cukrem.Połaczyć z letnią żelatyną oraz kostkmi galaretki.
CIASTO Z GALARETKĄ
Ostudzone ciasto przekroić wzdłuż.
Płaty ciasta przełożyć masą i dowolnie udekorować.