Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE "MOKRE" MA JEDNĄ WADE::)ZA SZYBKO ZNIKA Z TALERZA
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3609
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 185
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5595
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1163
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 469
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3609
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 185
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5595
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1163
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 469
Składniki
BISZKOPT
Białka ubić nasztywno.
Dodać cukier i żółtka.
Wsypać przesianą mąkę ,wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao wymieszać. lekko
Ciasto wylać na wyłożoną papierem formę.Piec 30_40 min w temp180
MASA
żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki wody.
Galaretkę pokroić w drobną kostkę.
Śmietanę ubić z cukrem.Połaczyć z letnią żelatyną oraz kostkmi galaretki.
CIASTO Z GALARETKĄ
Ostudzone ciasto przekroić wzdłuż.
Płaty ciasta przełożyć masą i dowolnie udekorować.