Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu i wilgotne w środku
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4105
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11241
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6464
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13467
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5235
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4105
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11241
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6464
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13467
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5235
Składniki
Jajka ubić z cukrami na puszystą masę ,dodawać po trochu mąkę z proszkiem a na końcu rostopioną i przestudzoną margarynę ,połowę ciasta wylać do okragłej formy z kominkiem na to położyć pokrojone w cienkie plasterki jabłka ,rodzynki,połamaną na małe kawałki czekoladę i posypac połową kokosu zalać drugą częscią ciasta a na wierz posypać resztą kokosu ,piec ok 40 minut w 180 stopniach.Życze smacznego.