Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z dwoma rodzajami ciasta.Ciasto z budyniem i owocami, bardzo dobre.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 193
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 193
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Składniki
ciasto kruche-Zmiksować margarynę z cukrem. Dodawać po 1 jajku, potem przesiać mąkę z proszkiem i wymieszać. Wyłożyć na blaszkę,25x42 z papierem.
masa budyniowa-Ugotować budyń i ostudzić,do letniego od czasu do czasu mieszając. Wyłożyć kupkami na surowe ciasto.
Na budyniu poukładać, pokrojone jabłka i gruszki.Posypać szczyptą cynamonu.
biszkopt-Białka ubić z cukrem, potem żółtkami. Przesiać mąkę z kakao i proszkiem, delikatnie wmieszać. Biszkopt rozsmarować po owocach.
Piec 50-60 min. w 175*. Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Ostudzić do lekkiego tężenia.Wylać na zimne ciasto i schłodzić.(brak zdjęcia)