Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto i bardzo łatwe w wykonaniu.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28624
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28624
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Składniki
CIASTO: cukier i jajka ubijamy mikserem, dodajemy maślankę i oliwę. Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia i powoli dodajemy do ciasta. Na koniec wsypujemy cukier waniliowy.
Owoce układamy na cieście.
KRUSZONKA: Miękką margarynę ucieramy z cukrem, nastepnie dodajemy mąkę. Rozkruszamy na owocach. Pieczemy 55 min w 180 stopniach.