Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, łatwe i szybkie w wykonaniu.
Polecam.
Odsłon: 1266
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1664
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1145
Polecam.
Odsłon: 1266
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1664
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1145
Składniki
Cukier i jajka miksujemy. Dodajemy oliwę i szklankę jogurtu. Cały czas miksując dodajemy następnie mąkę, cukier waniliowy i proszek do pieczenia.
Na natłuszczona blachę o wymiarach ok. 22cm x 33cm wylewamy ciasto, na które wykładamy owoce a wcześniej zrobioną kruszonkę dajemy na owoce. Pieczemy 50 min. w temp. 180°C.
SMACZNEGO!!