Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło delikatne jak puch,niebo dla podniebienia,serdecznie polecam:)
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 81
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 140
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 132
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 103
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1098
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 81
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 140
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 132
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 103
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1098
Składniki
Na blaszce 24/36 cm wyłożonej folią aluminiową ułożyć pierwszą warstwę herbatników. Serki przełożyć do miski,dodać cukier,skórkę z cytryny oraz sok. Śmietanki iubić na sztywno pod koniec dodać śmietan-fixy. Dać do serków i zmiksować. Obrane kiwi pokroić w plasterki. Na warstwę herbatników wyłożyć krem ,rozsmarować na wierzchu ułożyć kiwi i przykryć drugą warstwą herbatników. Powtórzyć czynność zostawiając krem na ostatnią warstwę . Ostatnia warstwa to sam krem bez kiwi przykryty tężejącą galaretką.
Ciasto dać do lodówki najlepiej na noc,wtedy herbatniki zmiękną ,a ciasto przejdzie aromatem kiwi.
Smacznego życzę!