Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,ciacho wyszło pulchne i aromatyczne.Alkohol wyparował podczas pieczenia,więc spokojnie mogą jeść dzieciaki.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 37
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 322
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1388
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 138
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 37
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 322
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1388
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 138
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem.Margarynę rozpuścić i przestudzić. Do utartych jajek dodać przesianą mąkę,pr.do pieczenia,margarynę,olejek,likier oraz mleko.Wszystko dokładnie zmiksować. Na końcu dodać kakao,zmiksować. Ciasto wylać na posmarowaną i posypaną bułką tartą tortownicę. Obrać gruszki i podzielić na ćwiartki,które lekko wpychamy do ciasta. Dać do nagrzanego piekarnika i piec w 200st.do suchego patyczka. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!