Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne wilgotne ciasto z lekka kruszonka
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67508
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1859
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67508
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1859
Składniki
jajka ucieramy z cukrem na puszysta mase dodajemy olej maslanke make i proszek do pieczenia wylewamy na wysmarowana tluszczem blaszke posypujemy dowolnymi owocami
10 lyzek oleju 10 luzek cukru i 10 lyzek maki zagniatamy rekami na kruszonke posypujemy ciasto i pieczemy 50 min w 180 stopniach ciasto na duza blaszke