Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i pyszne ciasto z orzechami
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 140
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 182
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 53
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 101
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 39
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 140
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 182
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 53
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 101
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 39
Składniki
Jajka ubijam z sola i cukrem na puszystą masę dodaję pozostałe składniki mieszam dokładnie i wykładam na blachę 26 cm wyłożoną papierem do pieczenia piekę ciasto w nagrzanym piekarniku w 2000 stopniach na środkowej półce35 minut gorące ciasto posypuję cukrem pudrem lub ozdabiam lukrem lub polewą jak u mnie