Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na truskawki w pełni, więc trzeba korzystać i smakować w pysznym cieście
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 493
U mnie obowiązkowo w święta.
Odsłon: 430
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 12
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1018
Pierogi z grzybami i kapustą to tradycyjne danie kuchni polskiej, idealne na...
Odsłon: 138
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 493
U mnie obowiązkowo w święta.
Odsłon: 430
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 12
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1018
Pierogi z grzybami i kapustą to tradycyjne danie kuchni polskiej, idealne na...
Odsłon: 138
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem/słodzikiem na puszysto.
Dodajemy do tego olej i porcjami mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia wlewamy masę i wciskamy truskawki. Pieczemy 60 min w 180 stopniach.
Po wyjęciu i przestudzeniu posypujemy cukrem pudrem.