Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto będzie super smakowało na święta.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 154
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2250
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4186
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 75
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1455
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 154
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2250
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4186
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 75
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1455
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, pokroić na połówki, ułożyć na dnie tortownicy wysmarowanej tłuszczem. Mąkę wymieszać z solą i cukrem, wbijać po jednym jajku i ucierać, dodać śmietankę, mleko, ucierać aż powstanie gładkie ciasto. Zalać banany w tortownicy i piec w temperaturze 180 stopni przez 40-45 minut. Przed podaniem ciasta posypać cukrem pudrem.