Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto będzie super smakowało na święta.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2684
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 279
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2635
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2684
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 279
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2635
Składniki
Wykonanie: Banany obrać, pokroić na połówki, ułożyć na dnie tortownicy wysmarowanej tłuszczem. Mąkę wymieszać z solą i cukrem, wbijać po jednym jajku i ucierać, dodać śmietankę, mleko, ucierać aż powstanie gładkie ciasto. Zalać banany w tortownicy i piec w temperaturze 180 stopni przez 40-45 minut. Przed podaniem ciasta posypać cukrem pudrem.