Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 77
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 508
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 117
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 77
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 508
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 117
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno, dodać po jednym żółtku następnie dodać mąkę i proszek do pieczenia.Wlać wodę i olej. Upiec 200 stopni C przez pół godziny.
Ubić śmietankę z cukrem na sztywno. Gdy żelatyna zacznie tężeć w szklance zmiksować z masą ze śmietany. Masę wyłożyć na biszkopt a następnie posypać borówkami. Na samą górę wyłożyć tężejącą galaretkę cytrynową . Schłodzić w lodówce.