Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne szybkie ciasto czekoladowe z wykorzystaniem sezonowych owoców, czyli śliwek.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 236
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 342
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2501
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 236
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 342
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2501
Składniki
Składniki suche i składniki mokre mieszamy w osobnych miskach. Śliwki przekrawamy na pół, usuwamy pestki.
Składniki mokre przelewamy do suchych, mieszamy tylko do połączenia składników. Ciasto przekładamy na blaszkę (30x25cm) wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch układamy śliwki skórką do dołu.
Pieczemy w 180 stopniach przez około 1 godzinę.