Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5094
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5094
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 181
Składniki
Budyń przyrzadzamy zgodnie z przepisem na opkawinou, tyle że dodajemy mleko migdałowe, zamiast zwykłego i dodajemy stewie lub inne zdrowe slodzidło Po zrobieniu budyniu do szerokich kielichow ewentualnie salaterek wsypujemy jagody, by zakryć dno, następnie ukladamy ciastko, dodajemy masę budyniowa, następnie ciastko i znów budyń. Kończymy na budyniu. Wsypujemy jagody na górę. Możemy lekko schłodzić w lodówce przed podaniem.