Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszny dopiero po ok 2 dniach po zrobieniu ...
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1437
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3225
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 342
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1437
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3225
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 342
Składniki
ciasto miodowe:Wszystkie składniki połaczyc ze sobą , posiekac nożem i zagnieżc ciasto podzielic na 3 cześci.Kazda rozwałkowac i dac na blaszke(duża) posmarowaną tłuszczem i posypana bułką tartą.Piec po 20 min w temp 180 stopni
Masa:Kaszę mannę ugotowac na mleku i schłodzic.Masło utrze dodając cukier i żółtka dodac po łyżce schłodzonej kaszy i połaczyc wszystko razem do uzyskania jednolitej masy.Podzielic na 3 częsci
Galaretki zrobic wg opisu na opakowaniu .Ciasto smarowac powidłem , następnie 1 częsc masy , ciasto powidło masa , ciaso powidło masa -brzoskwinie w kawałkach i połówki czerwonego winogrona na końcu zalac tężejącą galaretką i gotowe.