Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, jogurtowy deser w szklanka z mango i syropem z agawy to świetna alternatywa dla tradycyjnego sernika na zimno z jogurtów w formie ciasta. Idealny deser dla dzieci oraz dla tych, którzy lubią proste w przygotowaniu, lekkie, a zarazem słodkie desery.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1478
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 251
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 7057
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 328
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1478
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 251
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 7057
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 328
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 279
Składniki
Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i całkowicie wystudzić. Mango pozbawić skórki i pestki, wrzucić do blendera, dodać jogurt, syrop z agawy i zmiksować. Cienką strużką wlewać żelatynę cały czas miksując. Biszkopty pokruszyć. W szklankach układać warstwami biszkopty i jogurt z mango. Wstawić do lodówki do stężenia. Przed podaniem wierzch posypać gorzkim kakao.