Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny lekki jak puch deser tylko z 2 składników.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Składniki
Sok przelewamy do garnka, dodajemy kaszę i dokładnie mieszamy. podgrzewamy i gotujemy przez 5min na małym ogniu. Gdy masa zgęstnieje przekładamy do innego naczynia , przykrywamy folią spożywczą i chłodzimy w lodówce. Dobrze schłodzoną masę ubijamy mikserem na największych obrotach aż powstanie lekki, puszysty krem. Przekładamy do szklanek i chłodzimy do podania.