Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1518
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 277
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 690
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17102
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1518
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 277
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 690
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17102
Składniki
Wykonanie; Ciasto francuskie włożyć do nagrzanego piekarnika upiec i pokruszyć .Żelatynę zalać odrobiną gorącej wody a miedzy czasie posmarować małą tortownicę Łuszczem i obsypać pokruszonym ciastem francuskim .Budyń ugotować według opisu na opakowaniu, następnie ostudzić , ubić z cukrem pudrem, rozpuszczoną żelatyną i malinami. Gotową masę przełożyć do tortownicy ozdobić malinami i wstawić do lodówki. Deser można ozdobić bitą śmietaną lub zalać galaretką , można również podwoić produkty .