Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser jest tak smaczny iż postanowiłam podzielić się z wami przepisem będziecie po prostu zachwyceni
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 52
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 142
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 52
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 142
Składniki
Rozpuścić galaretki dokładny opis znajduje się na blogu
Następnie przygotować śmietanę oraz ciastka rozkruszone i wymieszane z rozpuszczonym masłem
Gdy galaretki stężały pokroić je w kostkę, jedną nie stężałą lecz ostygniętą wlać do śmietany i dodać pokrojone w kostkę galaretki, całość wymieszać
Do pojemnika wyłożyć przygotowane ZBLENDOWANE ciastka na nie śmietanę a na śmietanę jedną z galaretek zmiksowaną na piankę, na piankę posypać pokruszone ciastka z czekoladą
Deser należy włożyć do lodówki na co najmniej dwie godziny
.
..
.
.
.
.
.
.
.
Deser należy włożyć do lodówki na co najmniej dwie godziny