Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowy deser dla każdego. Ciasto francuskie nadziewamy twarożkiem ,przyprawionym cukrem pudrem. Druga wersja z jabłuszkiem przyprawionym cynamonem.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 964
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4760
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3265
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 964
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4760
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 3265
Składniki
Z ciasta francuskiego wykrawamy koła/szklanką, umieszczamy farsz. Pieczemy ok.20 min. w temp.170 C