Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowy deser dla każdego. Ciasto francuskie nadziewamy twarożkiem ,przyprawionym cukrem pudrem. Druga wersja z jabłuszkiem przyprawionym cynamonem.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3515
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1424
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113630
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3515
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1424
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113630
Składniki
Z ciasta francuskiego wykrawamy koła/szklanką, umieszczamy farsz. Pieczemy ok.20 min. w temp.170 C