Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto z wykorzystaniem owoców kandyzowanych.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Prostokątną formę (30x20 cm) wyłożyć papierem do pieczenia.
Zmiksować wszystkie składniki oprócz owoców, czekoladek, wody/soku, pudru i wiórków kokosowych. Owoce i czekoladki dodać na końcu i delikatnie wymieszać. Przełożyć do formy i piec ok. 30 minut.
Po upieczeniu całkowicie ostudzić.
Cukier puder wymieszać z wodą i sokiem cytrynowym. Lukrem posmarować wierzch ciasta. Posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego :)