Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje, każdemu smakuje i ekspresowo się robi. Ciasto jest wilgotne i bardzo smaczne, owoce możesz użyć dowolne ulubione lub sezonowe polecam np: truskawki, borówki, brzoskwinie lub wiśnie . Jest to również świetna alternatywa dla niespodziewanych gości, ponieważ ciasto przygotujesz w kilka chwil.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12512
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12512
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Składniki
Do miski wbijamy jajka i wsypujemy cukier. Następnie dodajemy jogurt naturalny i olej. Na koniec wsypujemy mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Wszystko mieszamy widelcem lub łyżką rózgową do połączenia się składników. Ciasto wlewamy do foremki 24X24 lub o podobnych wymiarach wyłożoną papierem do pieczenia. Maliny i kostki czekolady wykładamy na cieście. Pieczemy 50 minut w 180 stopniach. Upieczone ciasto możemy posypać cukrem pudrem lub polać ulubioną rozpuszczoną czekoladą. Smacznego