Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje, każdemu smakuje i ekspresowo się robi. Ciasto jest wilgotne i bardzo smaczne, owoce możesz użyć dowolne ulubione lub sezonowe polecam np: truskawki, borówki, brzoskwinie lub wiśnie . Jest to również świetna alternatywa dla niespodziewanych gości, ponieważ ciasto przygotujesz w kilka chwil.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3993
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3993
Składniki
Do miski wbijamy jajka i wsypujemy cukier. Następnie dodajemy jogurt naturalny i olej. Na koniec wsypujemy mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Wszystko mieszamy widelcem lub łyżką rózgową do połączenia się składników. Ciasto wlewamy do foremki 24X24 lub o podobnych wymiarach wyłożoną papierem do pieczenia. Maliny i kostki czekolady wykładamy na cieście. Pieczemy 50 minut w 180 stopniach. Upieczone ciasto możemy posypać cukrem pudrem lub polać ulubioną rozpuszczoną czekoladą. Smacznego