Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje, każdemu smakuje i ekspresowo się robi. Ciasto jest wilgotne i bardzo smaczne, owoce możesz użyć dowolne ulubione lub sezonowe polecam np: truskawki, borówki, brzoskwinie lub wiśnie . Jest to również świetna alternatywa dla niespodziewanych gości, ponieważ ciasto przygotujesz w kilka chwil.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11153
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11717
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1238
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11153
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11717
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1238
Składniki
Do miski wbijamy jajka i wsypujemy cukier. Następnie dodajemy jogurt naturalny i olej. Na koniec wsypujemy mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Wszystko mieszamy widelcem lub łyżką rózgową do połączenia się składników. Ciasto wlewamy do foremki 24X24 lub o podobnych wymiarach wyłożoną papierem do pieczenia. Maliny i kostki czekolady wykładamy na cieście. Pieczemy 50 minut w 180 stopniach. Upieczone ciasto możemy posypać cukrem pudrem lub polać ulubioną rozpuszczoną czekoladą. Smacznego