Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sernik niewymagający większego wkładu finansowego ani pracy.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1412
Polecam.
Odsłon: 219
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 22
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1412
Polecam.
Odsłon: 219
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 22
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Składniki
Oddzielamy żółtka od białek. Białka ubijamy.
Do zmielonego sera dodajemy resztę składników i miksujemy do połączenia składników. Na koniec białka i delikatnie mieszamy.
Małą formę wykładamy papierem do pieczenia i przelewamy masę. Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 170 stopni 60 minut. Po upieczeniu nie otwieramy piekarnika ani nie wyjmujemy od razu sernika.