Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje. Jest przyjemnie słodki i wilgotny - nie trzeba go nawilżać. Używam tego biszkopta jako bazę, spód pod wszystkie ciasta z masami i zawsze się sprawdza.
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 501
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 98
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17880
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5821
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2943
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 501
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 98
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17880
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5821
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2943
Składniki
Ciasto wlewamy na dużą blachę. Pieczemy w temp. 170 C, 25 minut na zloty kolor.
Zamiast Fanty można dodać Sprite lub inny napój o smaku pomarańczowym, koniecznie gazowany.