Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje. Jest przyjemnie słodki i wilgotny - nie trzeba go nawilżać. Używam tego biszkopta jako bazę, spód pod wszystkie ciasta z masami i zawsze się sprawdza.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3090
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 445
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 138
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2002
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12759
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3090
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 445
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 138
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2002
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12759
Składniki
Ciasto wlewamy na dużą blachę. Pieczemy w temp. 170 C, 25 minut na zloty kolor.
Zamiast Fanty można dodać Sprite lub inny napój o smaku pomarańczowym, koniecznie gazowany.