Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje. Jest przyjemnie słodki i wilgotny - nie trzeba go nawilżać. Używam tego biszkopta jako bazę, spód pod wszystkie ciasta z masami i zawsze się sprawdza.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2888
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2888
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6493
Składniki
Ciasto wlewamy na dużą blachę. Pieczemy w temp. 170 C, 25 minut na zloty kolor.
Zamiast Fanty można dodać Sprite lub inny napój o smaku pomarańczowym, koniecznie gazowany.