Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis. Szybkie faworki, mało pracy, dużo przyjemności.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 60
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 60
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Ciasto lekko rozwałkować ,pokroic na prostokaty o długości 8 cm. i szerokości 5 cm. naciąć w środku, przekręcić , ulożyć na balszce wyłożonej papierem do pieczenia . Posmarować mlekiem posypać makiem lub cukrem trzcinowym. Ja osobiście proponuję posypać cukrem.Pieczemy 11 minut. Smacznego!