Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina słodyczy będąc na diecie nam nie zaszkodzi tym bardziej, jeśli przygotujemy w domu dietetyczne ciasteczka owsiane.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 666
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4454
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1730
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 666
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4454
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1730
Składniki
. W dużej misce rozgnieść widelcem banany. 2. Morele pokroić w paseczki 3. W misce wymieszać płatki, orzechy włoskie, żurawinę i wiórki kokosowe 4. Do bananów dodać suche składniki dokładnie wymieszać łyżką 5. Łyżką nabieramy porcję masy wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Ciasta powinny być okrągłe i płaskie. 6. Ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni, pieczemy około 15- 20 minut, aż ciastka zbrązowieją na brzegach. 7. Zdejmujemy ciastka z papieru do pieczenia i odkładamy di wystygnięcia na kratkę.