Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15122
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3478
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15122
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3478
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Składniki
Na połowę ciasta francuskiego wyłożyć masę makową. Złożyć ciasto na pół - tak że w środku jest masa. Wyciąć kształt choinki i ponacinać jak na zdjęciu.
Każdy paseczek trzeba powywijać.
Gotową choinkę posmarować roztrzepanym jajkiem i piec wg. wskazówek na opakowaniu z ciasta francuskiego