Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znalazłam ten przepis na innym portalu kulinarnym, a ponieważ moja rodzina kocha ciasta czekoladowe to po prostu musiałam je upiec.
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 38
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 19
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 18
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 38
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 19
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 18
Składniki
Topimy gorzką czkoladę z masłem. Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy z solą na sztywną pianę, a żółtka ucieramy na białą masę z cukrem. Powoli łączymy białka z żółtkami. Następnie dodajemy masę czekoladową i mąkę. Wszytskie składniki mieszamy łyżką.
Wylewamy masę do formy i pieczemy w 180 stopniach do "suchego patyka".