Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, szybkie co nieco do popołudniowej kawy :-)
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20600
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2294
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 46
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20600
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2294
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 46
Składniki
Piekarnik nagrzać na 200 stopni. Budyń ugotować w mniejszej ilości mleka, pozostawić żeby lekko ostygł. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty (u mnie wyszło 8) na każdym ułożyć łyżkę budyniu i łyżeczkę czeko-śliwki* lub opcjonalnie kostkę czekolady. Skleić poduszki. Piec ok. 20 min. Smacznego :-) * przepis na czeko-śliwkę znajduje się na moim profilu