Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, szybkie co nieco do popołudniowej kawy :-)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31304
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1384
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31304
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1384
Składniki
Piekarnik nagrzać na 200 stopni. Budyń ugotować w mniejszej ilości mleka, pozostawić żeby lekko ostygł. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty (u mnie wyszło 8) na każdym ułożyć łyżkę budyniu i łyżeczkę czeko-śliwki* lub opcjonalnie kostkę czekolady. Skleić poduszki. Piec ok. 20 min. Smacznego :-) * przepis na czeko-śliwkę znajduje się na moim profilu