Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414498
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414498
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Składniki
Każdą z galaretek przygotuj według opisu na opakowaniu w odstępach około pół godziny .
Do pucharków rozlej galaretkę brzoskwiniową i wstaw do lodówki , następnie dolewaj tężejące galaretki w odstępach czasowych żeby się nie pomieszały agrestową , następnie wiśniową i na koniec cytrynową . Wstaw do lodówki do stężenia .
Śmietanę Śnieżkę przygotuj według przepisu na opakowaniu . Przed podaniem galaretki udekoruj śmietaną i startą czekoladą.
Zamiast czekolady możesz dodać dowolne ulubione owoce . Przepis na 6 pucharków . Smacznego .