Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta ,szybkie,winne i smaczne gruszkowe ciastka,serdecznie polecam.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1307
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14877
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 885
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1307
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14877
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 885
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. Gruszki obrać i podzielić na ósemki. Obtoczyć w cukrze waniliowym i cynamonie. Na każdy kwadrat kłaśc cząstki gruszek ,zawinąć i posmarować roztrzepanym jajkiem. Blaszkę włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.Piec do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem. Smacznego!