Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste ciasto sezonowe z jabłkami papierówkami i kruszonką. Można użyć innych owoców sezonowych .
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj olej oraz kefir. Mąkę przesiej z proszkiem, dosyp do masy jajecznej. Blachę o wymiarach 15x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto.
Jabłka umyj, usuń gniazda i pokrój w plasterki, ułóż na cieście. Z podanych składników zagnieść kruszonkę i posyp wierzch ciasta.
Piec około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.