Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy da się zrobić prawdziwe lody w warunkach domowych bez specjalistycznego sprzętu?
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4367
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34287
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1994
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113695
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4367
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34287
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1994
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113695
Składniki
Wszystkie składniki (poza ciasteczkami) przełóż do wysokiego naczynia i miksuj do momentu aż masa zgęstnieje. Przelej do pojemnika, posyp ciasteczkami i zamrażaj przez 3 godziny (nie dłużej! po tym czasie lody robią się bardzo twarde).