Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser ,który posmakuje i dorosłym i dzieciom,jest bardzo syty ,więc radzę zrobić w mniejszych pokalach. Serdecznie Wam polecam:)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
Galaretki osobno rozpuścić w 200ml wrzątku.Jeśli nie jest całkiem rozpuszczona ,dac na palnik na minimalny ogień i ciągle mieszając rozpuścić. Galaretki wystudzic ,owoce przygotować i umyc. Do miski dać jogurt ,wlać pierwszą galaretke i lekko zmiksowac.Wylać do kielicha. Na steżałą masę dac owoce i zalać drugą galaretką.Owoce fajnie nam sie potopią. Dać do lodówki. Kiedy ptasie mleczko steżało dekorujemy owocami i pociętą w paski białą czekoladą.
Smacznego życzę!