Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kokosową bitą śmietaną, biszkoptami, bezikami i owocami. Robi się błyskawicznie, a wygląda i smakuje rewelacyjnie.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 95
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 95
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Składniki
Śmietanki, których używamy muszą być mocno schłodzone. Śmietankę zwykłą i kokosową mieszamy, dodajemy cukier puder i ubijamy. Owoce obieramy i myjemy. Warto użyć mieszanki owoców słodkich i kwaśnych. Biszkopty kroimy na ćwiartki. Przygotowujemy 6 szklaneczek lub pucharków. Na dnie układamy 4 ćwiartki biszkopta, na to łyżkę bitej śmietany, owoce, beziki, biszkopty, śmietankę. Na górze układamy znów porcję owoców i bezików. Deser podajemy od razu.