Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto to mogą robić gospodynie domowe wraz z pociechami. Wspólne świąteczne pieczenie może okazać się doskonałą zabawą. A własnoręcznie zrobione smakuje lepiej!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
składniki zmieszać razem i ugnieść z nich kruche ciasto
rozwałkować i za pomocą foremki lub własnoręcznie wyciąć kształt kogucika (lub inny, wg. uznania)
po upieczeniu ozdobić wiórkami i polewą wg. uznania.