Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto zrobione jest dosłownie z tego co znalazłam w domu. Bez pieczenia, na szybko. Kilka składników wystarczy aby mieć co nie co do kawki.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
Budyń ugotować. Blaszkę o wymiarach 29 x 22 cm wyłożyć papierem do pieczenia i na dnie ułożyć połowę ciastek. Na ciastka wyłożyć połowę ciepłego budyniu, potem rozłożyć resztę ciastek. Na ciastkach rozsmarować resztę budyniu i posypać ciasteczkami. Na koniec rozłożyć odsączone z kompotu wiśnie ( bez pestek ). Ciasto schłodzić i przechowywać w lodówce.