Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchy spód, kwaskowata marakuja i aromatyczny kokos doskonale się łączą :-)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1169
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 420
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3343
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 886
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1169
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 420
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3343
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 886
Składniki
CIASTO KRUCHE: 1. Z podanych składników zarób ciasto.
MASA II: 1. Z podanych składników ugotuj budyń.
CIASTO KOKOSOWE: 1. Ubij białka ze szczyptą soli. 2. Dodaj cukier i ubij. 3. Dodaj żółtka i ponownie ubij. 4. Dodaj kokos i roztopione masło i ubij do momentu połączenia składników.
WYKONANIE CIASTA: 1. Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wyłóż ciasto kruche. 2. Na ciasto kruche wyłóż marakuja curd. 3. Na marakuja curd wyłóż ciepły budyń. 4. Na wierzch wyłóż ciasto kokosowe. 5. Całość piecz 45-50 minut w piekarniku nagrzanym do 180C. 6. Smacznego :-)