Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna tarta do ktorej mozna uzyc ulubonych sezonowych jagod.Raj dla podniebienia.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Składniki
Do misy wsypujemy wszystkie skladniki na spod ciasta i mieszamy do czasu az sie ze soba polacza.Wyrobiona mase wykladamy na blaszke do pieczenia i wkladamy do lodowki do schlodzenia.
Do miseczki wrzucamy owoce, wlewamy sok z cytryny i wszypujemy make kukurydziana.Owocze mieszamy tak aby cale pokryly sie mieszanka soku i maki dzieki temu podczas pieczenia zostana w calosci i sie nie rozpuszcza na papke.
Piekarnik rozgrzewamy do 180-190 stopni. W miedzyczasie szykujemy gore ciasta.Do miski wrzucamy pozostale skladniki oprocz platkow owsianych.Wszystko mieszamy az sie ze soba polaczy,a na koniec dorzucamy platki owsiane.
Owoce dzielimy na dwie czesci.Jedna czesc wysypujemy na spod schlodzonego ciasta na gore kruszymy pol kruszonki i powtarzamy czynnosc.
Tak przygotowane cisato pieczemy 40_45 minut.
Zycze smacznego :) Z checia odpowiem na Wasze pytania.