Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne, kruche ciasteczka w kształcie rogalików.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Z ciasta uformować kulę i owinąć ją folią. Włożyć do lodówki na 30 min. Z ciasta formować wałeczki i układać w kształt podkowy (odwróconej litery C). Ciasteczka przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok. 20 min. w temp. 190°C. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.