Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, wyjątkowo kruche ciasteczka. Limonka nadaje im świeżości, a matcha subtelnego aromatu zielonej herbaty.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 281
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3682
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1848
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3583
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29786
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 281
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3682
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1848
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3583
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29786
Składniki
Ciepłe masło ucieramy z cukrem. Dodajemy jajko, mąki, proszek, mleko, matchę, sok i skórkę z limonki. Razem mieszamy mikserem do uzyskania gładkiej masy. Dużą blachę wykładamy papierem do pieczenia. Z ciasta urywamy po kawałku, formujemy kulkę i obtaczamy ją w cukrze pudrze. Układamy na blaszce. Pieczemy w 180 stopniach przez 18-20 minut. Ciasta podajemy po ostudzeniu.