Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna bezglutenowa propozycja deserowa ️ Wspaniałe i niezwykle delikatne kruche ciasto, smaczne i bardzo maślane
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3150
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 149
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 75
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3150
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 149
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 75
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść, aż ciasto będzie odchodziło od rąk. Schłodzić w lodówce ok. 30 minut. Podzielić ciasto na dwie części: 1/3 i 2/3. Większą część ciasta wyłożyć do formy (u mnie 24x24 cm). Podpiec przez 15 minut w 180 stopniach, grzanie góra-dół. Umyte owoce wymieszać z cukrem i mąką ziemniaczaną. Wyłożyć na podpieczone ciasto. Resztę surowego ciasta wyłożyć na owoce (można też je zetrzeć na tarce). Piec razem przez 25-30 minut. Wyciągnąć z piekarnika i wystudzić. Smacznego!